Palvelut

itSMF Finland on tavoitteena on jakaa tietoa, edistää yhteistyötä ja tehdä tutkimustyötä palvelunhallinnan ja palvelujohtamisen alueella.

Tutustu jäseniimme Suomessa ja ulkomailla. Verkostoidu, osallistu ja vaikuta palvelujohtamisen tulevaisuuteen!

Lue lisää

itSMF Finlandin SIG-ryhmät koostuvat vapaaehtoisista osallistujista, joilla on yhteinen kiinnostuksen kohde. Tavoitteena on jakaa tietoa sekä ryhmän sisällä että myös laajemmin itSMF-yhteisössä, verkostoitua samanlaisten asioiden kanssa painiskelevien kanssa sekä oppia ja luoda uutta tietoa. Ryhmä esimerkiksi kirjoittaa artikkeleita, esittelee toimintaansa ja toiminnan tuloksia esim. aamiaisseminaareissamme tai vuosikonferenssissamme.

Lue lisää

Materiaaliarkistosta löydät linkit tarpeellisiin tiedostoihin sekä itSMF:n jäsenille että muille palvelunhallinnasta kiinnostuneille. Täältä löydät myös itSMF:n järjestämien tapahtumien esitysaineistot.

Lue lisää

IT Service Management Forum Finland ry on toteuttanut suomenkielisen ITIL-sanaston ja muita palvelunhallinnan sanastoja. Sanastot ovat vapaasti käytettävissä.

Lue lisää

itSMF Finland haluaa tukea IT-palvelujohtamisen koulutusta ja opiskelua. Yhdistys tarjoaa apurahoja ja stipendejä haettavaksi.

Lue lisää

itSMF Finland palkitsee vuosittain Palvelujohtamisen teon ja tekijän. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin alan aktiivisia huippuosaajia sekä palvelujohtamisen käytänteitä Suomessa.

Lue lisää

Advisory Board keskittyy jäsenyyden luomaan arvoon ja yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Lue lisää