Toukokuun aamiaisseminaari 16.5.2019, Epicenter

Tervetuloa Lean -aiheiseen toukokuun aamiaisseminaariimme Epicenter Helsinkiin torstaina 16.5.2019!

Ohjelma: 

Klo 08.30–09.00 Aamiainen

Klo 09.00–09.45 Lean learning for faster digital delivery, Ville Manninen/Industry62, Agile coach (esitys)

The best products are built by the organisations that learn fastest. But how do we learn? Both individually and as organisations? In his talk Ville will lay a groundwork for building a lean, mean learning machine with the aim of producing quality digital products.

Ville is an Agile Coach from Industry62 with a strong emphasis on practical solutions that can be tied to Lean and Agile values and principles.

Klo 09.45–10.05 Verkostoitumista

Klo 10.05–10.50 Lean ohjelmistotuotannossa, Rauno Kosamo/Nitor Oy, Senior Lean Agile Coach (esitys)

Esityksessä pureudutaan, miten lean toimii 300 henkilön monikansallisessa ohjelmistotuoteorganisaatiossa.
- Kuinka rakennettiin näkyvyys Kanban taulun kautta
- Tiimien kehittäminen High Performin tasolle
- Miten tiimit toimivat lean ympäristössä 

Rauno on ollut mukana tiimissä, joka kehitti ja otti käyttöön skaalattua ketteryyttä ennen kuin sitä kutsuttiin Scaled Agile Frameworkiksi. Hän on käynnistänyt SAFe tyylisen systeemijunan sisältäen useita tuoteprogrammeja ja lähes sata scrum-tiimiä. Tätä SAFe-junan esiastetta Rauno veti ja kehitti kahden vuoden ajan. Rauno on käynnistänyt useita junia sekä useita erilaisia agile hankkeita, toiminut Scrum Masterina ja kehittänyt Kanban tauluja kuin myös rakentanut huipputiimejä. Hänellä on kokemusta myös yli 300 henkilön, useassa eri maassa toimivan tuotekehityksen muuttamisesta leaniksi. Hän on koulutukseltaan Tietotekniikan Insinööri ja Tietoliikennetekniikan Diplomi-Insinööri, SAFe Program Consultant (SPC), SAFe Certified Release Train Engineer (RTE).

Tämä aamiaiseminaarimme on itSMF:n ja Epicenterin jäsenille maksuton. Mikäli et ole jäsen, veloitamme osallistumisesta 50 euron osallistumismaksun.

Mukana seminaarissa: