Webinaari 17.6.2022 USM-metodi: Palvelunhallinta nopeammin ja pienemmillä kuluilla


Tervetuloa ItSMF:n webinaariin 17.6.2022, klo 9.00-10.00!

Ohjelma:

  • 08:45-09:00 Kirjautuminen webinaariin
  • 09:00-09:00 ItSMF avaus 
  • 09:00-10:00 USM-metodi: Palveluhallinta nopeammin ja pienemmillä kuluilla, Mikko Korhonen/Lari Peltoniemi

USM (Unified Service Management) on systeemiajattelua käytännössä soveltava palvelujohtamisen metodi, joka mahdollistaa organisaation palveluhallinnan haasteiden ja eri palveluhallinnan skenaarioiden ratkaisemisen pureutumalla niiden ytimeen: miten määrittelen, hallitsen, toimitan ja tuotan palveluni? USM:n avulla minkä tahansa palveluhallinnan Best Practice -viitekehyksen omaksuminen ja aito palvelujohtaminen helpottuu tuntuvasti. Metodi tarjoaa konkreettisia työvälineitä ja systemaattisen tavan lähestyä mitä tahansa palvelujohtamisen skenaariota, luoda skenaatioon sopiva ratkaisumalli ja viedä ratkaisu käytäntöön joustavalla tavalla.

USM on palvelujohtamisen metodi, jota hyödyntämällä palveluhallinnan arvo ja toimivuus organisaatiossa voidaan varmistaa kustannustehokkaasti. Metodi on riippumaton käytännön viitekehyksistä, joten se sopii erityisen hyvin niille organisaatioille jotka ovat jo päättäneet tehostaa palveluhallintaansa esimerkiksi ITILin tai DevOpsin avulla.

Webinaariin osallistuvat itSMF Finland Ry:n jäsenet saavat ilmaisen latauskoodin suomenkieliseen e-kirjaan "Miten ITIL® onnistuu USM:n avulla?"

 

Puhujat:

Mikko Korhonen | Linkedin

 

Lari Peltoniemi | Linkedin