Juhlakonferenssi 2018

Tervetuloa itSMF-juhlakonferenssiin 2018

ItSMF Finland täyttää 15 vuotta ja synttäreitä vietetään vuosikonferenssin yhteydessä torstaina 11.10.2018, Teurastamo, Helsinki teemalla Dare to Renew.

Kiihkeässä ja jatkuvassa muutoksessa olevassa toimintaympäristössä yhdistys muuttuu mukana ja tarjoaa vuonna 2018 erilaisen vuosikonferenssin, jonka keskeisinä teemoja ovat innovaatio, evoluutio ja vallankumous! (Innovation, evolution and revolution)

Saat konferenssista mukaasi rutkasti tietoa palvelunhallinnan ja palvelujohtamisen innovaatioista, parhaimpia näkemyksiä niiden kehittämisestä ja käyttöönotosta sekä uusia näkemyksiä tietotekniikka palvelunhallinnan muuttuessa palvelujohtamiseksi, joka on teknologia- ja alariippumatonta. Pääset verkostoitumaan alan kovimpien ammattilaisten kanssa ja saat aimo annoksen energiaa uudistuneesta ja nuorentuneesta yhdistyksestä!

Tapahtuman avaa keynote-puhuja ja Nesteen tietohallintojohtaja Tommi Tuovila, Vuoden CIO 2018! Valintaraadin mukaan Tuovila on visionäärinen toteuttaja, joka pystyy johtamaan sekä projekteja että ihmisiä. Hänen roolinsa energiayhtiössä on kasvanut tietohallinnosta liiketoiminnan puolelle. Tuovila pitää yhteistyön rakentamista CIO:n työn perustana. Hän on vetänyt Nesteen tietohallintoa nyt viiden vuoden ajan. Esityksessään Tuovila kertoo liiketoimintastrategiasta IT:n fokuksena. Kuinka skaalata ja operoida kun samalla pitää kehittää? Miten osaaminen ja menetelmät toimivat mahdollistajina?

Lavalle astelee lokakuussa myös keynote-puhuja Kerttu Tahvanainen, joka on uuden ajan suunnannäyttäjä ja vahva vaikuttaja. Hän omaa nuoresta iästään huolimatta laajan kokemuspohjan ja syvällisen näkemyksen elämään. Rohkeus, päättäväisyys ja kyky luoda asioista totta ovat avainteemoja Kertun viestinnässä.  Hän on vahvimmillaan uusissa ja haastavissa tilanteissa. ”Siellä missä muut eivät näe mahdollisuuksia, näen koko maailman.”

Konferenssin päättää futuristi ja tietokirjailija Elina Hiltunen, What’s Next Consulting Oy. Elinalla on futuristikokemusta muun muassa Nokian strategiaosastolta, Finprosta ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Hän on kirjoittanut 10 tietokirjaa avainosaamisalueenaan ennakoinnin menetelmät, megatrendit ja trendit (erityisesti teknologia ja kuluttajatrendit).

Juhlistamme viidettätoista vuosikonferenssia myös iltajuhlassa. Konferenssin päiväohjelman jälkeen kilistämme kuohujuomaa ja ilta jatkuu juhla-aterian jälkeen pitkälle yöhön! Iltajuhlassa meitä viihdyttää bilebändi Slammer!

Osallistumispakettiin kuuluu myös tapahtuman kumppanin Van Harenin kaikille osallistujille veloituksetta tarjoama VeriSM™ – A service management approach for the digital age kirja.

Lataa tapahtuman esitykset