Syyskuun aamiaisseminaari 5.9.2019, Epicenter

 

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan alan viimeisimpiä kuulumisia, verkostoitumaan ja nauttimaan aamiaiskattauksesta. Syyskuun aamiaisseminaarissa aiheena on ketterä arkkitehtuuri ja Lean palveluvirtauksen edistäjänä.

Ohjelma

  • 08.30-09.00 Aamiainen ja verkostoitumista
  • 09.00 Tilaisuuden avaus: Virpi Etelämäki/itSMF Finland hallitusjäsen
  • 09.00-09.45 Ketterää arkkitehtuuria liiketoimintalähtöisesti, Henri Frilund, Co-Founder ja Tomi Lamminsalo, CEO Triari Consulting Oy
  • Klo 09.45–10.00 Verkostoitumista
  • Klo 10.00-10:50 Lean palveluvirtauksen edistäjänä, Jari Varjo/Tietokeskus Finland Oy, Tuotantojohtaja
  • 10.50-11.00 Tapahtuman päättyminen

 

Ketterää arkkitehtuuria liiketoimintalähtöisesti

Henri Frilund ja Tomi Lamminsalo ovat olleet perustamassa Triaria ja toimivat siellä Principal Consultant roolissa. He kertovat mitä on ketterä arkkitehtuuri parin esimerkin kautta ja tarjoavat työkaluja asian soveltamiseen arjessa. Ketterän arkkitehtuurin tavoitteena on luoda juuri oikea määrä arkkitehtuuria liiketoiminnan tarpeisiin, jolla pystytään rakentamaan onnistuneimpia palveluita. Mallin taustalla on vaikuttajina mm. Lean, jatkuva parantaminen sekä parhaat palat ketteristä malleista. Käymme läpi lyhyesti kokonaisketterän toimintamallin ja miten ketterää arkkitehtuuria on mahdollista lähteä soveltamaan. Esityksessä käydään läpi kahden esimerkin kautta, miten arkkitehtuuria on mahdollista tehdä juuri sopiva määrä.

Henri Frilund on mukana perustamassa Triarin konsultointitoimintaa ja pitkän sarjan ammattilainen arkkitehtuurin alalla. Henri on ketterän arkkitehtuurimallin kehittäjä ja on työskennellyt erilaisissa IT ja liiketoiminnan alueen tehtävissä asiakkaan ja toimittajan roolissa 20 vuotta.

Tomi Lamminsalo on mukana perustamassa Triarin konsultointitoimintaa. Tomi on työskennellyt sekä palveluiden että kehittämisen johtamisen alueella. Tomi on ollut mukana itSMF aamiaisten, SIG:en ja hallituksen toiminnassa. Tomilla on 15 vuoden kokemus IT:n ja liiketoiminnan kanssa työskentelystä asiakkaan ja toimittajan kengissä.

Lean palveluvirtauksen edistäjänä

Jari Varjo, Tuotantojohtaja Tietokeskus Finland Oy:stä kertoo kokemuksista ja ajatuksista LEAN-filosofian ja menetelmien hyödyntämisestä palveluvirtauksen kehittämisessä. Ennen nykyistä tehtäväänsä Tietokeskuksessa Jarilla on pitkä kokemus palveluhallinnasta ja ICT-arkkitehtuurin liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä CIO-roolissa. Jarilla on lisäksi juuret vahvasti laatujohtamisessa ja toiminnan kehittämisessä.

Yhteistyökumppanina aamiaisseminaarissa ovat Epicenter ja Tietokeskus.

Lisätietoa tilaisuudesta:

Tämä aamiaiseminaari on itSMF:n ja Epicenterin jäsenille maksuton. itSMF Jäseneksi? Lue lisää https://www.itsmf.fi/jasenyys/

Olet tervetullut vaikka et olisi yhdistyksen jäsen, tällöin osallistumismaksu on 50 euroa.

Peruuttamatta jätetyistä osallistumisilmoituksista perimme myös saman kulun. Mahdolliset peruutukset voi ilmoittaa event@itsmf.fi

Tervetuloa!