Kesäkuun aamiaisseminaari 13.6.2019, Turku

Kesäkuun aamiaisseminaari Turussa!

Turussa tapahtuu kesäkuussa! Tervetuloa ITIL 4 ja Lean -aiheiseen kesäkuun aamiaisseminaariin Turun Seurahuoneelle 13.6.2019. Tule mukaan kuuntelemaan alan viimeisimpiä kuulumisia, verkostoitumaan ja nauttimaan aamiaiskattauksesta. Yhteistyökumppani aamiaisseminaarissa on Tietokeskus Finland Oy.


Ohjelma

Klo 08.30–09.00 Aamiainen

Klo 09.00–09.45 Lean palveluvirtauksen edistäjänä, Jari Varjo/Tietokeskus Finland Oy, Tuotantojohtaja

Klo 09.45–10.05 Verkostoitumista

Klo 10.05–10.50 ITIL 4, Lari Peltoniemi/Wakaru Oy, Senior Consultant

Jari Varjo, Tuotantojohtaja Tietokeskus Finland Oy:stä kertoo kokemuksista ja ajatuksista LEAN-filosofian ja menetelmien hyödyntämisestä palveluvirtauksen kehittämisessä. Ennen nykyistä tehtäväänsä Tietokeskuksessa Jarilla on pitkä kokemus palveluhallinnasta ja ICT-arkkitehtuurin liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä CIO-roolissa. Jarilla on lisäksi juuret vahvasti laatujohtamisessa ja toiminnan kehittämisessä.

Lari Peltoniemi, Senior Consultant Wakarulta tulee kertomaan ITIL 4:n sisällöstä sekä vastailemaan osallistujien kysymyksiin ITIL:in uudesta versiosta. Tervetuloa kuulemaan mitä uusia näkökulmia viitekehyksen uuteen versioon on tullut ja miten ITILin näkemys palvelunhallinnasta on muuttunut. 

Lari on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermedate, CMDB Foundation, SIAM Foundation ja VeriSM Foundation -valmentaja. ITIL 4:n osalta hän on sertifioitumassa valmentajaksi ensimmäisten joukossa. Lari on itSMF:n hallituksen jäsen vuonna 2019.

Tämä aamiaisseminaarimme on maksuton itSMF:n jäsenille.