Webinaari 24.9.2020 Sisäisten palvelujen kehittäminen Patriassa

Sisäisten palvelujen hallinta ja kehittäminen Patriassa, Janne Mäenpää/Patria Oyj & Aki Lähteenmäki/Justin Group Oy

Tervetuloa ItSMF aamiaisseminaariin torstaina, 24.9.2020 klo 9.00-11:00!

Ohjelma:

  • 8:45-9:00 Kirjautuminen webinaariin
  • 9:00-9:05 ItSMF avaus
  • 9:05-10:00 Sisäisten palvelujen hallinta ja kehittäminen Patriassa
  • 10:05 Q&A

Patrialla on käynnissä hanke, jonka tavoitteena on konsernipalveluiden palvelutuotannon tehostaminen sekä palveluiden parempi saatavuus Patrian työntekijöille. Webinaarissa Janne Mäenpää kertoo hankkeesta, sen nykytilasta, tavoitteista ja tuloksista. Vaikka hanke on IT-vetoinen, siihen kuuluu kaikkien konsernipalvelujen kehittäminen. 

Justin on ollut Patrian tukena hankkeen palvelulähtöisen johtamisen kehittämisessä, jossa suunnittelun tukena on ollut Justinin muotoilevan palvelunhallinnan konsepti.

Patria Oyj, Janne Mäenpää, Vice President Operational ICT Services

Jannella on pitkä kokemus IT-palvelunhallinnasta sekä lyhyempi ITILin ja Leanin yhteensovittamisesta. Hän on sertifioitunut ITIL Manager, ITIL Expert ja Lean Sig Sigma Black Belt.

Justin Group Oy, Aki Lähteenmäki Co-Founder, palveluarkkitehti

Aki on työskennellyt palvelunhallinnan parissa monissa eri rooleissa vuodesta 1998 alkaen. Aki on toiminut erikokoisten organisaatioiden ja niiden palveluiden, prosessien sekä työkalujen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä tietoliikenteen, taloudenhallinnan, henkilöstöhallinnon ja IT-palveluiden alueilla.

Live-lähetykseen, 24.9 osallistuville tarjotaan webinaarin jälkeen mahdollisuus lunastaa itselleen Muotoilevan Palvelunhallinnan Käsikirjan sähköinen kopio veloituksetta (norm. 33,00€ per lataus).

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa seuraavan linkin kautta:

https://www.oppia.fi/webinars/itsmf-webinaari-syyskuu-2020