ItSMF Webinaari 16.6.2020 - Elina Pirjanti - Nujerra “tyhjän paperin syndrooma” prosessi- ja työkalu implementoinneissa

Tervetuloa itSMF:n webinaariin keskiviikkona, 16.6.2020 klo 13.00-14.00!

Puhujana Elina Pirjanti, Program Advisor, ServiceNow

Elina työskentelee ServiceNow:lla Program Advisorina, Success Advisory tiimissä. Asiakkaiden hankkeiden ja tavoitteiden saavuttaminen, ja asiakkaiden menestys on työn keskeisin tavoite. Elina on innokas parhaiden käytäntöjen puolestapuhuja, ja käyttää niitä työssään joka päivä, suunnitellessaan asiakkaiden digitaalisia strategioita, toimintamalleja sekä organisaatoita rooleineen ja prosesseineen.

Esityksen aihe: Nujerra “tyhjän paperin syndrooma” prosessi- ja työkalu implementoinneissa

Suunnitteletko palvelunhallintaprojektia tai uudistatko prosessja? Ihan ensimmäiseksi mieleen varmaan tulee “onkohan tästä jotain malleja tai ohjeistusta olemassa?”, jotta välttyisit pyörän uudelleen keksimiseltä, tyypillisiltä erheiltä ja tietenkin vauhdittaaksesi tehtävää.

Hyviä uutisia! ServiceNow julkaisi kirjaston parhaita käytäntöjä ja malleja - ilmaiseksi ihan kaikkien käyttöön! Oletpa sitten uudistamassa organisaatiosi sisäisiä prosesseja tai toimittamassa projektia asiakkaalle, voit voittaa tyhjän paperin syndrooman lataamalla mallit projektisuunnitelmiin, prosessi-työpajoihin, RACI-matriiseihin jne Now Createsta. Esitys on interaktiivinen ja sen tavoitteena on näyttää mistä ja miten pääset hyötymään kirjastosta, ja minkälaisia malleja sieltä on ladattavissa. (Huom! Now Createn käyttäminen ei vaadi ServiceNow asiakkuutta)

Webinaarin tallenne on saatavilla osoitteesta:

https://www.oppia.fi/webinars/itsmf-webinaari-kesakuu-2-2020