ItSMF webinaari 7.5.2020 - SIG ja Metropolia yhteistyö

Tervetuloa itSMF:n webinaarin 7.5.2020 klo 9.00-11.00!

itSMF SD Evolution SIG ja SIAM SIG ovat tehneet yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa projektitehtävät ja pääsemme kuulemaan niiden lopputulokset toukokuun webinaarissa. 

Iso kiitos tutkimukseen osallistuneille ja toivottavasti pääsette mukaan nauttimaan tuloksista aamukahvin kera. 

  • 8:45-9:00 Kirjautuminen webinaariin
  • 9:00-9:10 itSMF avaus 
  • 9:10-9:50 Service Desk Automation and Employee Experience

Palvelupisteissä automaatio on kasvava trendi. Oletuksena on, että automaatio vähentää rutiinitehtäviin käytettävää aikaa, minkä seurauksena työn mielekkyys kasvaa. Riippumatonta tietoa aiheesta ei ole ollut saatavilla. Tutkimuksessa kartoitettiin yrityksissä toteutettuja palvelupisteen automaatioprojekteja ja automaation vaikutusta työntekijäkokemukseen.

  • 9:50-10:00 tauko
  • 10:00-10:50 Frameworks in SIAM

Liiketoiminnan muuttuminen palveluvetoiseksi ja tarve reagoida nopeasti muuttuviin markkinatilanteisiin on ajanut yrityksiä ulkoistamaan palveluitaan ja IT-toimintaansa. SIAM auttaa yhdistämään palveluntarjoajat toimivaksi ja hallittavaksi palveluekosysteemiksi. Tutkimuksessa kartoitettiin yritysten käyttämiä viitekehyksiä (ITIL, DevOps, Agile ja SAFe) sekä niiden soveltamista SIAM-ympäristössä. Tutkimuksessa haastateltiin yritysten SIAM-toteutuksesta vastaavia henkilöitä heidän kokemuksistaan toimintamallien SIAM-yhteensopivuudesta.

Webinaarin tallenne kuunneltavissa osoitteesta:

https://www.oppia.fi/webinars/itsmf-aamiaiswebinaari-toukokuu-2020