HUMAN to HUMAN – itSMF Finlandin vuosikonferenssi 2020

Yritysten tärkein voimavara on ihmiset! ItSMF Finlandin 17. vuosikonferenssissa keskitytään aiheeseen teemalla HUMAN to HUMAN, jossa nostetaan esille ihmisten välinen kanssakäyminen sekä inhimillisyyden ja kokemuksen arvostaminen.

Digitaalisena ja automaation aikana on tärkeää palveluiden asiakaskokemuksen ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen sekä heille lisäarvon tuottaminen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa kaikille osapuolille. Tämä tulee toteuttaa unohtamatta yrityksen työntekijöiden arvoa ja heidän tukemistaan sekä hyvän johdon merkitystä. Onko alkanut "inhimillisyyden ja kokemuksen" arvostaminen, johon liittyy vahvasti ihmisten välinen kanssakäyminen?

Tapahtuman esitysten teemoina ovat Human First, Connect ja Experience.

  • Miten sopeutua jatkuvasti muuttuvaan ympäristöön ja kehittää ihmisläheisempiä palveluita?
  • Miten varmistetaan oman henkilöstön arvon ymmärtäminen ja tukeminen?
  • Mitkä ovat tulevaisuuden asiakaskokemuksen menestystekijät?
  • Miten varmistat, että kehität palveluita unohtamatta ihmisten välistä kanssakäymistä?
  • Miten varmistat, että olet jatkossa myös tuottamassa ja käyttämässä näitä palveluita?

Vuosikonferenssi järjestetään torstaina, 1.10.2020 Helsingin Epicenterissä (Mikonkatu 9).

Konferenssissa julkistetaan myös vuoden 2020 palvelujohtamisen teko -kilpailun voittajat! Tapahtumapäivän virallisen osuuden päätyttyä Epicenterin Loungessa siirrytään kevyempään tunnelmaan musiikin ja ravintola Xavier:in herkkujen saattelemana. Huippukokki Hans Välimäen luotsaama Xavier vastaa koko konferenssin maukkaista antimista. Illan musiikista alkuun ottaa ohjat DJ IT Faija eli Alex Hakala, joka on itSMF Finlandin oma artisti ja hallituksen jäsen. Hän pyörittää vinyylilevyjä 70-luvun diskosta nykyajan teknoon.

Tapahtuman ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina, laita päivämäärä jo kalenteriin ja stay tuned!