Huhtikuun aamiaisseminaari 2020 Tampereella

ItSMF Finland ja Elmo järjestävät keskiviikkona, 15.4.2020 jo kolmannen kerran suositun aamiaisseminaarin Tampereen Yliopiston Kampusareenalla. Selvitimme minkälaiset aiheet kiinnostavat vuonna 2020 itSMF Finlandin aamiaisseminaareissa. Kärkisijoille nousivat asiakaskokemus ja kyberturvallisuus. Saimme aiheiden kovimmat asiantuntijat bookattua puhumaan paikan päälle. Tervetuloa mukaan kuulemaan ajankohtaisista aiheista ja nauttimaan päivän antimista! Aamubrunssin hinta on järjestön ulkopuolisille osallistujille 50€. Elmo sponsoroi tapahtuman 60:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle!

Ohjelma

  • 08.00-09.00 Aamupala
  • 09.00-09.15 Tilaisuuden avaus: Janne Aaltonen itSMF Finland, hallituksen jäsen ja ICT Elmo Oy, Toimitusjohtaja
  • 09.15-10.15 Kari Korkiakoski: Kumpi on tärkeämpi - asiakas vai työntekijä? Voiko näin edes kysyä?!
  • 10.15-10.30 Tauko
  • 10.30-11.30 Jarno Limnell: Huolehdi kyberturvallisuudesta tai menetät liiketoimintasi.
  • 11.30-12.30 Lounas ja verkostoitumista

 

Kari Korkiakoski: Kumpi on tärkeämpi - asiakas vai työntekijä? Voiko näin edes kysyä?!

Kari Korkiakoski on Suomen johtava asiakaskokemuksen asiantuntija, joka on kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa. Hän on jo 10 vuotta auttanut yrityksiä kehittämään ainutlaatuisia asiakaskokemuksen strategioita ja mittausmalleja. Syksyllä 2019 ilmestyneessä kolmannessa kirjassaan hän käsittelee asiakaskokemuksen ja henkilöstökokemuksen suhdetta. Kirja sai alkunsa kommenteista, joiden mukaan asiakaskokemus on yhtä kuin henkilöstökokemus. Mutta onko näin?  Kari toimii perustamansa yrityksen Futurelab Finlandin toimitusjohtajana. Lisäksi hän on osakkaana kansainvälisessä verkkokaupassa ja taloushallinnon palveluja tarjoavassa yrityksessä.

Jarno Limnell: Huolehdi kyberturvallisuudesta tai menetät liiketoimintasi.

Jarno Limnéll on Tosibox Oy:n toimitusjohtaja. Hän on myös kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä dosentti kolmessa muussa yliopistossa. Koulutukseltaan hän on sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri. Hän on työskennellyt turvallisuusasioiden parissa yli 20 vuotta, kirjoittanut lukuisia kirjoja sekä tieteellisiä tutkimuksia. Jarno Limnéll on tunnettu asiantuntija ja kysytty puhuja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, sillä hän osaa esittää monimutkaisetkin asiat ymmärrettävällä ja yksinkertaisella tavalla."