Adapt - vuosikonferenssi 2019

Adapt – itSMF Finlandin vuosikonferenssi

Yksi tärkeimmistä yritysten kilpailutekijöistä on kyky sopeutua! ItSMF Finlandin 16. vuosikonferenssissa, esitellään teemalla Adapt ideoita, näkymyksiä ja kokemuksia siitä, miten voimme oppia nopeammin kuin kilpailijamme ja kehittää jatkuvasti parempia palveluita:

Tapahtuman esitysten teemoina ovat New perspectives, Share the vision ja Learn and improve.

  • Miten sopeutua jatkuvasti muuttuvaan ympäristöön ja havaita heikot signaalit markkinalta?
  • Miten varmistetaan jatkuva oppiminen ja parantaminen?
  • Mitkä ovat huomisen palvelunhallinnan menestystekijät?
  • Miten varmistat, että kehität palveluita ja tuotteita tarkasti asiakkaan tarpeisiin mm. Palvelumuotoilussa, Lean-kehityksessä ja protoissa.

Vuosikonferenssi järjestetään torstaina, 3.10.2019, Helsingin Epicenterissä (Mikonkatu 9).

Konferenssissa julkistetaan myös vuoden 2019 palvelujohtamisen teko -kilpailun voittajat!

Konferenssin osallistumispakettiin kuuluu myös tapahtuman kumppanin Van Harenin kaikille osallistujille veloituksetta tarjoama DevOps – A Business Perspective -kirja.

Konferenssissa puhujina mm. vuoden CIO Janne Puustinen (Valmet), Sirpa Juutinen (PwC Finland), Mari Liiri-Forsberg ja Pekka Rantamoijanen (Valio), Ilse Manner (Roima), Kaimar Karu (Mindbridge), Riku Heinonen (Integrata), Mihai Vlad (SDL), Pasi Nikkanen (Happy Signals), Sofi Fahlberg (Signicat), Sanjeev NC (Freshworks), Kapil Vidhani (Tieto), Janne Mäenpää (Patria), Dave van Herpen (Independent Consultant), Kalle Reunanen (Innomaatti), Niilo Fredrikson (Efecte), Juha Kujala ja Jussi Vuokko (Sofigate) ja Jani Palmu (JustIn).

Tapahtumapäivän virallisen osuuden päätyttyä Epicenterin Loungessa siirrytään kevyempään tunnelmaan musiikin ja ravintola Xavier:in herkkujen saattelemana.

Huippukokki Hans Välimäen luotsaama Xavier vastaa koko konferenssin maukkaista antimista. Illan musiikista ottaa ohjat DJ Starlars eli Lars Carlsson, joka on monipuolinen artisti ja hän tarjoaa musiikkia kaikilla mausteilla.

Hieman myöhemmin lavalle saapuvat Showbartenders, jotka viihdyttävät tapahtumavieraita vauhdikkailla tempuilla herkullisten juomasekoitusten valmistuksen lomassa! Showbartenders Show on vauhdikasta baarijongleerausta (flairtending) stand up-komiikaalla ja taikuudella höystettynä.

Nyt edulliset 3 ja 5 osallistujan paketit myynnissä, tutustu!
https://www.oppia.fi/events/itsmf-adapt

Tutustu ohjelmaan


Yhteistyökumppanit