Opi uutta! Tarjolla kevätkauden 2023 tietoiskujen tallenteita

Katso ja opi kun sinulle sopii! Tarjolla tietoa niin datasiilosta murtautumiseen, käyttövaltuusviidakon raivaamiseen kuin vihreään IT:seen siirtymiseen:


Securing critical IT Services through understanding business processes
Kasvata osaamistasi kriittisten IT-palvelujen turvaamisesta ymmärtämällä paremmin liiketoimintaprosessien merkitystä KPMG:n Jasmiina Rousun johdolla.


Oletko piilossa datasiilossa? Ratkaisuja datan saatavuusongelmiin
Datan jalkauttaminen organisaation hyväksi on asia josta monet vasta unelmoivat. Jos dataa kerätään, mutta sitä ei hyödynnetä, on data käytännössä roskaa. Mutta miten ja mistä tiedetään, onko kerätty data aitoa ja oikeaa, ja tuottaa toivottua lisäarvoa? Katso ja opi. Äänessä Lamian Kira Sjöberg ja Frendsin Mika Haikonen.Käyttövaltuusviidakon raivaustalkoot
Moni organisaatio on julkaissut jokaisen yksittäisen käyttövaltuuden käyttäjilleen haettavaksi. Huolimatta siitä, että suurinta osaa käyttövaltuuksista ei haeta juuri koskaan tai vain hyvin harvoin. Voidaanko IGA-ratkaisulla rakentaa käyttäjälähtöisempiä käyttövaltuuspaketteja? Entä jos organisaatio siirtyisi kohti määräaikaisia käyttövaltuuksia ikuisten luvitusten sijaan? Asiantuntijana Kalle Niemi. Viisi askelta kohti vihreämpää IT:tä
Ymmärrä teknologian ympäristövaikutukset ja toimi! IT-osastot eivät voi enää pysytellä erossa yrityksen kestävän kehityksen tavoitteista. Jos sinun pääsi päälle nousee iso kysymysmerkki kun samassa lauseessa mainitaan ”IT” ja ”sustis”, katso tallenne ja opi Nordcloudin Tanja Petrellin johdolla:

  • Miksi kaikkien IT-tiimien pitää ottaa vihreä IT -ajattelu haltuun?
  • Miten arvioit teknologian ympäristövaikutuksia?
  • Miten laitat alulle vihreän siirtymän toimenpiteet IT:ssä?