Sijaintisi: Palvelutori>Työkalut

Palvelutori: Työkalut

Seuraavat itSMF Finlandin jäsenyritykset tarjoavat IT Service Management -alueen ohjelmistoja. 


Ainia DataCenter Digia  Efecte Infotool Logica  Louhi   MATERNA  Sofigate Sysart


Ainia Innovations Oy

Tekniikantie 14, 02150 Espoo

Vaihde 010 666 8100

www.ainia.fi

Ainia

Yrityskuvaus

Me Ainialaiset elämme ajatuksesta, että nykyisten IT-palveluiden tuotannon laatu ja tehokkuustaso eivät riitä. Tilalle on saatava uusia, laadukkaita ja innovaatioiden kautta kehitettyjä palveluja, jotka siirtävät IT-alan palvelutuotannon kivikaudelta nykyaikaan.

Tarun mukaan Ainia oli amatsoni joka taisteli Troijassa, Penthesileaan vierellä, Akillesta vastaan.
Kuten esikuvamme, myös me Ainialaiset taistelemme parempien IT-palveluiden puolesta iskemällä kipupisteisiin - Akillesta kantapäähän.

Toimintamme ydin on osaavat ja tuloksia aikaansaavat ihmiset, sekä asiakkaidemme luottamus meihin.

Palvelumme:

  • Ainia Ukko™ -Täsmäapua ja oikea ammattilainen tiimisi tueksi
  • Ainia TailorIT™ - Täsmällisesti mitoitetut ratkaisut erityistarpeisiin
  • Innovaatiot - Valmiit ratkaisut IT-haasteisiin

Tuotamme palveluita seuraaville ratkaisualueille:

  • IT Infra
  • IT Palvelunhallinta
  • Toiminnanohjaus


Ratkaisujemme pohjana olevat teknologiat:

  • Cherwell Service Management
  • BMC Remedy
  • Microsoft teknologiat

Tutustu palveluvalikoimaamme tarkemmin www.ainia.fi tai ota yhteyttä info@ainia.fi


DataCenter Finland Oy

Kutojantie 2 D, 02630 Espoo

Vaihde 010 397 8000

www.datacenter.fi

Yrityskuvaus

DataCenter Finland Oy on suomalainen ICT-infrapalvelutoimittaja. Yrityksellä on vahva tausta ICT-infrapalvelujen toimittamisessa laajalle asiakaskunnalle, joka tarvitsee kustannustehokasta ja joustavaa kumppania palvellakseen omia asiakkaitaan entistäkin tehokkaammin. Palveluportfolio koostuu alan keihäänkärkiratkaisuista, kuten korkean käytettävyyden energiatehokkaista konesalipalveluista, käyttötuesta ja asiantuntijapalveluista, järjestelmävalvonnan ja palvelunhallinnan ratkaisuista. Kaiken tämän perustaksi yritys tarjoaa laadukkaita ohjelmistoja ja laitteistoja. Kumppaneitamme ovat mm. Axios Systems, Argent Software, Citrix, EMC, F-Secure, HP, IBM, Juniper Networks, Opnet Technologies ja VMware. Yrityksen liikevaihto vuonna 2009 oli yli 8 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on tällä hetkellä yli 50. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä. www.datacenter.fi

Palvelut:
• konesalipalvelut
• käyttötuki- ja asiantuntijapalvelut
• järjestelmä- ja palvelunhallitaratkaisut
• ohjelmistot ja laitteistot

Toimitamme Axios Systemsin IT-palvelunhallinnan ratkaisua assystiä, joka on tehokas työkalu Service Deskille tai sovelluksista/palveluista vastaavalle henkilölle oman vastuualueensa seurantaan ja kehittämiseen. Ratkaisun avulla mm. häiriötilanteiden hallinta, konfiguraatiotietokannan (CMDB) ylläpito, muutosten suunnittelu, SLA-raportointi sekä informaation jakaminen tehostuvat merkittävästi. Assyst on Best Practise -malleihin pohjautuva palvelunhallinnan ratkaisu, joka tukee ITIL:n prosessien mukaista toimintaa.
Lisätietoa www.datacenter.fi/fi_FI/jarjestelma_ja_palvelunhallinta/

Puhelin: 010 397 8001
Maili: myynti@datacenter.fi


Digia Oyj

Hiomotie 19
00380 Helsinki
Puh. 010 313 3000
Faksi 010 313 3700

www.digia.com

Yrityskuvaus:
Digia on ainutlaatuinen yhdistelmä yritysjärjestelmien, mobiililaitteiden, käytettävyyssuunnittelun ja verkkosovellusten osaamista. Yhtiö tarjoaa asiakkaille kiihdytyskaistan uuden vuosikymmenen internet-pohjaiseen tietojenkäsittelyyn. Olipa kyseessä sitten verkkopalvelu, liiketoiminnan ydinjärjestelmä tai mobiilisovellus, avaa moderni tietotekniikka oivaltavine ratkaisuineen Digian asiakkaille oven parempaan palveluun, tehokkaampaan toimintaan tai lisääntyneeseen myyntiin.

Digian pääliiketoiminta-alueet ovat yritysjärjestelmät ja mobiilisovellukset. Yhtiön strategia perustuu omiin tai kumppanituotteisiin, palveluihin, vahvaan osaamiseen ja huipputason projektijohtamiseen, joilla varmistetaan asiakkaan tavoitteiden toteutuminen kaikissa kehityshankkeissa.

Digian palveluksessa työskentelee lähes 1 500 osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Kiinassa. Digia on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä (DIG1V).

Tarjotut tuotteet ja palvelut:

Ohjelmistot:

CA ICT Palvelunhallinnan ohjelmistot:
• CA Service Desk Manager
• CA IT Client Manager
• CA IT Asset Manager
• CA Oblicore Guarantee

Palvelut:

Digia konsultointi- ja asiantuntijapalvelut sisältävät seuraavaa:
• Prosessimäärittely ja -konsultointipalvelut
• Käyttöönottopalvelut
• Projektinhallintapalvelut

Koulutus:

Digia tarjoaa räätälöityjä koulutuksia asiakaskohtaisesti toteutettuna sekä CA vakiokursseja.

Efecte Oy

Keilaranta 6, 02150 Espoo

Puhelin 09 2535 0400

www.efecte.fi

Efecte
Yrityskuvaus
Efecte auttaa luomaan parhaiten johdettuja tietohallintoja. Efecten kehittämä ohjelmistoratkaisu auttaa tietohallintoa tuottamaan liiketoiminnan vaatimusten mukaisia palveluita. Ratkaisu tarjoaa kokonaisnäkymän informaatioteknologiaan ja mahdollistaa operatiivisesti tehokkaiden palveluiden tuottamisen. Efecten kokemus sadoista tietojärjestelmähankkeista yhdistettynä parhaiden käytäntöjen soveltamiseen tarjoavat asiakkaalle konkreettisia ja nopeita tuloksia. Efecten modulaarisesti laajennettavaa ratkaisua käyttää jo 300 yritystä ja yhteisöä. Efecten pääkonttori on Helsingissä ja yhtiöllä on toimipisteet Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa. www.efecte.com

Tarjotut tuotteet ja palvelut

Ohjelmistot:

Efecten ITSM-ohjelmistoratkaisut - kattavat ratkaisut tietohallinnon toiminnanohjaukseen.
-Tutustu tarkemmin, lisätietoja täältä.

 

Palvelut:

Efecten ohjelmistoratkaisujen käyttöönottopalvelut ja -konsultointi
-Lue lisää palveluistamme täältä.

Koulutus:

Koulutukset Efecte-järjestelmän käyttäjille
-Koulutustarjontamme Suomessa. Lisätietoja täältä.


 

Infotool Oy

Tekniikantie 14

02150 Espoo

puh. 010 839 5500

www.infotool.fi

 

Yrityskuvaus

Infotool Oy on osa pohjoismaisia Infotool-yhtiöitä, jotka tarjoavat kehittyneitä IT Service Management-, ja Business Intelligence -järjestelmiä. Päämiehiämme ovat yhdysvaltalaiset ohjelmistotalot iET Solutions ja Dimensional Insight.

Tuotteet ja palvelut

Infotool Oy edustaa iET Solutionsin iET ITSM -ohjelmistoa, joka on joustava ja kattava palveluhallintaa ja johtamista tukeva IT Service Management -ratkaisu. Se auttaa perustamaan perinteisen ongelmia ratkaisevan service desk -toiminnon sijaan ennakoivan ja palveluohjatun organisaation ITILin määrittelemien kansainvälisesti hyväksyttyjen käytäntöjen ja tapojen mukaisesti. iET ITSM tukee kaikkia ITIL v3:n 12:ta prosessia, on OGC-, Serview- ja PinkVerify-sertifioitu ja tukee ISO/IEC 2000 -standardin vaatimuksia.

iET ITSM -toimitukseen kuuluu Out-of-the-Box -ohjelmiston asennuksen ja käyttökoulutuksen lisäksi asiakkaan vaatimien muutosten toteuttaminen.

 

 


Logica

Karvaamokuja 2, PL 38, 00381 HELSINKI

Puh. 010 302 010

www.logica.fi

Yrityskuvaus
Logica on IT-palveluyritys, joka yhdistää ihmiset, liiketoiminnan ja teknologian mahdollisuudet. Palveluksessamme on 39 000 henkilöä, joista Suomessa 3 000.

Tarjoamme konsultointipalvelua asiakkaidemme toiminnan ja palveluiden kehittämiseen, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Asiakkainamme on useita johtavia eurooppalaisia yrityksiä ja julkishallintoa.
 
Perehdymme asiakkaidemme toimintaan ja sitoudumme pitkään yhteistyöhön. Innovatiivisten palvelujen avulla tuotamme asiakkaillemme arvoa ja luomme edellytyksiä kestävälle toiminnalle.

Tarjotut tuotteet ja palvelut

Vakautta ja tehokkuutta IT-palveluiden hallintaan


Asiakastuki, helpdesk tai IT-palvelupiste. Olipa nimi mikä vain, on se asiakkaan tärkeä kontaktipiste yritykseen. IT-palvelupisteen on palveltava asiakkaita sovittuina aikoina, nopeasti ja tehokkaasti.

Usein IT-palvelupisteen työt kasaantuvat ja kuormittavat henkilöstöä epätasaisesti. Tiedonjaossa voi olla ongelmia tai ei tiedetä, onko asiakkaalle luvattu palvelutaso saavutettu. Johto ei saa tietoa kustannuksien kohdistumisesta eikä pysty tekemään tietoon perustuvia korjaavia toimia. Jos palvelut henkilöityvät, on riippuvuus avainhenkilöistä riski toiminnalle.

Resurssien oikeaa kohdentamista


IT-palvelunhallinnan (ITSM) avulla työt voidaan kohdentaa ja tehdä tehokkaammin. Kun resurssit kohdennetaan oikein, kriittisiin palveluihin, palvelun taso voidaan vakauttaa nopeasti. IT-palvelunhallinnan avulla voidaan

• ohjata työt osaamisen mukaan oikeille tekijöille
• luokitella häiriöt ja asettaa työt tärkeysjärjestykseen
• määritellä palveluaikatavoitteet, mitata niiden onnistumista ja tarvittaessa siirtää aikarajaa lähestyvä työ taustatyötä tekevälle asiantuntijalle. 
• lisätä asiakkaiden itsepalvelua, jolloin IT-palvelut ovat asiakkaiden käytössä heidän tarvitsemaansa aikaan.

Muutosten aiheuttama riski hallintaan


Kun IT on vahvasti integroitunut yrityksen toimintaan, on ensiarvoisen tärkeää arvioida IT-muutosten vaikutukset liiketoimintaan. Jos vaikutukset on arvioitu väärin, voi muutos toteutuessaan vaarantaa tai jopa lamauttaa yrityksen ydintoiminnan. Ja kun IT-infrastruktuuri on yhä monikerroksisempaa, on tiedon oltava ajantasaista ja luotettavaa.
IT-palvelunhallintajärjestelmän ydin, konfiguraation hallintajärjestelmä CMDB/CMS, tarjoaa luotettavaa tietoa sekä päätöksenteolle että arvioille ja suunnittelulle.

Palvelunhallintaa palveluna

 
Logica tarjoaa IT-palvelunhallintaa palveluna. Palvelunhallinnan taustalla on alan standardiksi muodostunut ITIL-prosessimalli. Saat käyttöösi alan huipputuotteet ja nopeasti jalkautettavat prosessit ilman merkittäviä investointeja. Pääset keskittymään itse asiaan sen sijaan, että keskittyisit hallinnoinnin välineisiin.

Kehitämme ja ylläpidämme useita kriittisiä palvelunhallintajärjestelmiä ja meillä on laaja globaali osaajaverkosto, jolloin laajatkin toimitukset saadaan toteutettua nopeasti.

Tarjoamme myös konsultointipalvelua, koulutusta ja ajamme hallitusti alas vanhat räätälöidyt järjestelmät palvelun käyttöönoton yhteydessä.

Lisätietoja: itsm.palvelut.fi@logica.com

Louhi Networks Oy

Itälahdenkatu 22 A, 2 krs, 00210 Helsinki

Fax: 09 - 25 122 151

www.louhi.fi

Yrityskuvaus
Louhi Networks Oy on johtava ICT-järjestelmien ylläpitoon sekä korkean tason tietoturvaan keskittynyt yritys. Ylläpidossamme on yli 10 000 asiakkaan verkkosivupalvelut, satoja liiketoimintakriittisiä verkkokauppoja sekä erikoispalvelinjärjestelmiä. Valvomme palveluitamme 24/7-periaatteella vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme yrityksille myös tietoturvan tarkastus- ja koulutuspalveluita.

Louhen laadukkaista palveluista vastaa 20 palvelinylläpidon ja tietoturvan asiantuntijaa. Asiakkaidemme tukena on Suomen parhaimpiin lukeutuva Helpdesk, jolle myönnettiin kunniamaininta Help Desk Institute Nordicin toimesta elokuussa 2007. Liikevaihtomme vuonna 2008 oli 1,9M EUR.

Louhi on osa 70 hengen Smilehouse-konsernia, jonka luottoluokitus on AAA (D&B).

Tuotteet ja palvelut:

www.louhi.fi

MATERNA Information & Communications Oy

Osmontie 34, 00610 Helsinki

Puhelin 010 830 2600

www.materna.com/fi
info-fi@materna.com
Yrityskuvaus
MATERNA Information & Communications on Euroopan ja Suomen johtava IT-palvelunhallinnan konsultointiyritys. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä ja paikallisia organisaatioita eri toimialoilta sekä julkiselta sektorilta. Menestyksekäs asiakasyhteistyömme perustuu jatkuvaan lisäarvon tuottamiseen kolmella tärkeällä osa-alueella; valmennamme ihmisiä (roolit ja tehtävät), kehitämme prosesseja (parhaat toimintatavat ja käytännöt) ja tuemme edellisiä teknologiaratkaisuilla (valmisohjelmistot ja räätälöidyt sovellukset). Tämän kokonaisuuden avulla kasvatamme asiakkaan liiketoiminnan tuottavuutta ja parannamme kilpailukykyä tehostamalla toiminnan laatua, saamalla aikaan kustannussäästöjä ja lisäämällä muutoskykyä.

Tuotteet ja palvelut

Ohjelmistot

BMC Softwaren ohjelmistoratkaisut
IBM Tivoli ja Maximo -tuoteperheet
Efecte ja ICT WebShop-tuotteet

Konsultointipalvelut

Nykytilan auditointi ja tiekartan laatiminen
Liiketoimintasimulaatiot
Prosessikonsultointi
ISO/IEC 20000-konsultointi
Mittareiden suunnittelu

Koulutuspalvelut

ITIL®-koulutukset
• ITIL® Foundation
• ITIL® Intermediate: Operational Support & Analysis
• ITIL® Intermediate: Planning, Protection & Optimization
• ITIL® Intermediate: Release, Control & Validation
• ITIL® Intermediate: Service Offerings & Agreements
• Management Briefing - based on ITIL® IT Service Management
• Kysy myös räätälöityjä ITIL kursseja ja valmennuksia!
           
ISO/IEC 20000-koulutukset
• ISO/IEC 20000 Foundation
• ISO/IEC 20000 Foundation Bridge
           
BMC:n tuotekoulutukset

Tutustu koulutustarjontaamme ja aikatauluihin tarkemmin Koulutussivuillamme. 
 Lisätietoja palveluistamme ja tarjonnastamme saat www.materna.com/fi tai lähettämällä meille sähköpostia info-fi@materna.com.

Sofigate Oy

Tekniiikantie 12, 02150 Espoo

Puhelin 046 870 1255

www.sofigate.com
Yrityskuvaus
Sofigate on vuonna 2003 perustettu tietohallinnon palvelutalo, joka on nopeasti kasvanut Suomen suurimmaksi nimenomaan tietohallintoja palvevaksi organisaatioksi. Sofigaten liikeideana on rakentaa menestyviä tietohallintoja, joiden osaaminen ja kyky palvella liiketoimintoja on erinomainen. Jo neljännes  TOP50-yrityksistä Suomessa käyttää Sofigaten tietohallintopalveluita. Lisäksi Sofigaten asiakkaana on merkittäviä julkisen sektorin yksiköitä sekä laatutietoisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä.  Sofigaten osaamisvaranto ja kyky johtaa on ainutlaatuinen: 90% työntekijöistä on toiminut esimiehenä, 40% johtajan vakanssilla ja 20% ylimmässä johdossa ennen Sofigatelle tuloaan.

Tarjotut tuotteet ja palvelut

Tietohallintopalvelut

• Tietohallinnon liiketoimintatukeen tähtäävät palvelut (hankehallinta, hankintatoimi, toiminnanohjaus, tarvemäärittely, liiketoiminta-arkkitehtuuri)
•Tietohallinnon tai sen osa hoitaminen ulkoistettuna vastuupalveluna

Tietohallinnon toimintatapojen kehittäminen

• Tietohallinnon ITIL-toteutukset
• ITSM-järjestelmän käyttöönotto (www.service-now.com)
• Tietohallintomalli (www.tietohallintomalli.fi ), eng. Sofigate ICT Standard
• Tietohallintovalmentaminen: Sofigate Akatemia

Sysart Oy

Elektroniikkatie 4, 90570 Oulu

Salmisaarenkatu 1, 00180 Helsinki

Puhelin +358 46 712 0325

www.requeste.com
www.sysart.fi

Yrityskuvaus

Sysart Oy auttaa asiakkaitaan varmistamaan liiketoimintakriittisten IT-projektien ja -toimintojen onnistumisen tarjoamalla tehokkaita ratkaisuja IT-palveluiden ja -omaisuuden hallintaan sekä korkealuokkaisia projektinjohto-, arkkitehtuurisuunnittelu- ja laadunvarmistuspalveluita.

Requeste on Sysart Oy:n kehittämä ohjelmistotuoteperhe, joka sisältää ITIL yhteensopivat IT Service Management-, IT Asset Management- ja CMDB-ratkaisut. Requeste on käytössä jo tuhansilla tyytyväisillä käyttäjillä yli kahdessakymmenessä maassa. Asiakaskuntamme sisältää pk-yrityksiä, suuria kansainvälisiä organisaatiota ja julkishallintoa. Sitoudumme paitsi yrityksenä myös henkilötasolla asiakkaidemme hyvinvointiin ja asiakkaan liiketoimintaa edistävien palvelujen tuottamiseen. Requesten ja palveluidemme avulla asiakkaamme parantavat kilpailukykyään, saavuttavat selkeitä kustannussäästöjä sekä luovat uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Sysart Oy on vuonna 1999 perustettu ja kokonaan avainhenkilöidensä omistama ohjelmistotalo. Vuoden 2008 liikevaihto oli 4,4 MEUR  ja yrityksellä on ollut AAA-luottoluokitus vuodesta 2002 alkaen.

Tarjotut tuotteet ja palvelut (kategoria: ohjelmistot)

Requeste IT Management  ITIL yhteensopiva ohjelmistotuote, joka sisältää ITIL yhteensopivat IT Service Management-, IT Asset Management- ja CMDB-ratkaisut.

Tarjoamme myös Requeste käyttöönotto-, koulutus-, ylläpito- ja -SAAS palvelut

Lisätietoja Requestesta löydät täältä tai voit olla yhteydessä Juhani Palosaareen +358 50 5312008, juhani.palosaari@sysart.fi.