Holy Cow - Tervetuloa itSMF-vuosikonferenssiin!

Holy Cow Espoon Dipolissa 6.-7.10.2011

Kiitos kaikille konferenssin osallistujille!

Holy Cow


Katso konferenssin ohjelma

Konferenssin esite PDF-muodossa


Konferenssi pureutuu ajankohtaisiin IT-palvelujohtamisen teemoihin

Tämän vuoden Holy Cow -teeman puitteissa haluamme käsitellä IT-palvelujohtamisen pyhiä lehmiä, aiheita joiden kyseenalaistaminen ei ole ollut sallittua! Haluamme käydä läpi esimerkkejä, joissa ei ole kunnioitettu vallitsevia käsityksiä vaan on toimittu oman, yleisestä poikkeavan vision mukaisesti.

Esityksissä otetaan kantaa siihen, ovatko yleiset viitekehykset kuten ITIL tai COBIT pyhiä lehmiä, joihin ei saa koskea, ja onko ulkoistamisen hyötyjen epäily sallittua? Herättelemme keskustelua myös siitä, onko IT:n- ja liiketoiminnan keskinäinen suhde aina kompleksinen vai olisiko myös liiketoimintajohdon aika oppia jotain IT:stä vaikka vuosia on puhuttu toisin.

Vuoden 2011 konferenssi antaa osallistujille sekä runsaasti uusia raikkaita näkökulmia että käytännöllisiä ja sovellettavia esimerkkejä tai kokemuksia. Puhujina on niin kansainvälisiä huippuja kuin kokeneita kotimaan konkareita.

5 kotimaista casea, 5 interaktiivista workshopia, 8 ulkomaista puhujaa

Tutustu konferenssin ohjelmaan!

Lataa ohjelmaesite
Puheenvuorojen ja puhujien esittelyt
Lataa konferenssin ohjelmakaavio PDF-muodossa

Konferenssin workshopien sisältö

Esitykset ja teemat on rakennettu siten, että ohjelmassa on runsaasti asiaa sekä tietohallintojohdolle että ITSM-asiantuntijoille. Olemme huomioineet niin isojen kuin pienten yritysten edustajat, yhtälailla kuin vasta-alkajat ja pidemmälle ehtineet ITSM-kehittäjät. Sisältö sopii kaikentyyppisille organisaatioille: yrityksille, julkissektorille sekä oppilaitoksille.


Toista kertaa ohjelmassa on oma seminaarilinja organisaatioille, jotka ovat IT-palvelujohtamisen alkutaipaleella. Tässä linjassa saat tiiviissä muodossa perustiedot ja sopivia esityksiä mm. IT-palvelujohtamisen viitekehyksistä ITIListä ja COBITista sekä kuulet mielenkiintoisia case-esityksiä sekä onnistumisista että kantapään kautta löydetyistä sudenkuopista. Edellisten vuosien tapaan meillä on myös oma seminaarilinja CIO-tason teemoille sekä ITSM-asiantuntijoille.

Tervetuloa mukaan!


Tapahtuman pääyhteistyökumppanit:

Citius Group       Fujitsu          Sofigate

Virallisina yhteistyökumppaneina myös:

Nice        Ainia Innovations         NetIQ      


Tieturi        Verco        Appelsiini


Wakaru        Prestantia        Dream Broker

Rubik                HP                Contribyte  


Efecte           Logica        HDI


Academica


Vuoden 2010 konferenssin sisältöön voit tutustua tästä.

Suomen ensimmäinen itSMF vuosikonferenssi järjestettiin Helsingissä vuonna 2004. Tämän jälkeen vuosittain järjestettävä konferenssimme on kasvanut tasaisesti sekä osallistujilla, että sponsorimäärillä mitattuna. Vuonna 2010 konferenssi järjestettiin Espoon Dipolissa, osallistujia oli yli 300. Tänä vuonna, edelleen Espoon Dipoliin, odotamme yli 350 kävijää. Kävijäkuntamme koostuu IT-palvelujohtamisen ammattilaisista, talous- ja toimitusjohtajista, konsulteista, kouluttajista, palveluntarjoajista ja palveluiden hankkimista harkitsevista, sekä muuten aiheista kiinnostuneista. Osallistujatyytyväisyys on koko ajan ollut huippuluokkaa