Sijaintisi: Kirjakauppa>eBookstore

itSMF Finland -kirjakauppa on nyt itSMF Finland eBookstore!

itSMF Finland on tehnyt sopimuksen englantilaisen IT Governancen kanssa, joka toimii 1.6.2012 alkaen jäsentemme kirjakauppapalveluista vastaavana kumppanina.

Kirjavalikoima on laaja kattaen mm.  ITIL® titles, ITGP titles, international standards ja IT Service Management books and tools lähes kaikilta julkaisijoilta maailmassa!  Hintataso on kilpailukykyinen, ja esimerkiksi ITIL 2011 Lifecycle Publication Suite eli viiden ydinkirjan paketti maksaa kirjakaupassa vain 346 €. ITG lupaa nopean ja kustannustehokkaan toimituksen Hollannissa sijaitsevasta varastostaan, sekä asiantuntevan globaalin myynti- ja palvelutiimin tuen. Myös mm. Norjan ja Belgian paikallinen yhdistys on ulkoistanut kirjakauppapalvelunsa IT Governancelle.

Kumppanisopimuksen taustalla on itSMF Finlandin halu tarjota jäsenilleen laajempi ja hintatasoltaan kilpailukyinen valikoima kaikkia palvelunhallintaan liittyviä kirjoja. Koska myyntivolyymit joidenkin kirjojen osalta ovat olleet alhaiset, emme ole voineet ottaa niitä valikoimiin kannattavuussyistä. Myös tilauserät on jouduttu pitämään pieninä, ja tämä on nostanut käsittelykustannuksia.

Kumppanuussopimuksen hyötyinä on mm.:

  • laaja ja kilpailukykyinen valikoima
  • kirjojen tilaaminen ei edellytä itSMF Finlandin jäsenyyttä, eli kirjakauppamme on kaikkien käytettävissä
  • ATO-organisaatiot eli akkreditoidut koulutusorganisaatiot saavat  alennuksen suurista tilauseristään johtuen
  • itSMF Finland saa kaikesta Suomen myynnistä provision, jota voimme hyödyntää muissa jäsenpalveluissamme; vastaavasti säästämme myös kirjakaupan toimintakulut ja vältymme taloudellisilta riskeiltä, jotka liittyvät esimerkiksi myymättömiin kirjoihin.

IT Governance Vaikka kirjamyynti on ulkoistettu, tulemme tarjoamaan omilla sivuillamme edelleenkin mm. kirjaesittelyjä. Palvelupalautetta voit lähettää osoitteeseen info@itsmf.fi.

Tutustu kirjakauppamme valikoimiin www.itgovernance.eu